Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Neno Belan i Zorana Kačić Čatipović komentirali pobjedu na Splitskom festivalu

Neno Belan i Zorana Kačić Čatipović komentirali pobjedu na Splitskom festivalu

S čarobnom Zoranom nastala je čarobna stvar. Alka Vuica podarila nam je čaroban tekst, sve je čarobno i ovo je čarobna noć, poručio je glazbenik

Na Prokurativama se sinoć održala finalna večer jubilarnog 60. Splitskog festivala, a pobjedu su odnijeli Neno Belan i glumica splitskog HNK Zorana Kačić Čatipović koji su u duetu otpjevali pjesmu 'Čarobna stvar'. Njih je publika na Prokurativama nagradila prvim mjestom i Zlatnim galebom.

- Došla sam tu i nisam ništa očekivala, naučila sam da je u životu najbolje ništa ne očekivati. Uživala sam u svakom trenutku s Nenom na sceni, baš mi je bilo lijepo. Zahvaljujem mu se što mi je dao povjerenje da pjesmu otpjeva sa mnom - rekla je Zorana kojoj ovo nije prvi nastup na Splitskom festivalu. 

Davne 2003. godine otpjevala je duet s Giulianom u pjesmi 'Kako ću volit to ludo more' koju je isto nagradila publika.

- Povjerenje nije slučajno. Zorana ima čaroban glas, to sam primijetio kad smo početkom godine radili mjuzikl 'Bambina'. Odmah sam joj prišao i predložio da nastavimo suradnju nakon mjuzikla. Ponudio sam joj duet na Splitskom festivalu. Na moju veliku radost ona je prihvatila. S čarobnom Zoranom nastala je čarobna stvar. Alka Vuica podarila nam je čaroban tekst, sve je čarobno i ovo je čarobna noć - kazao je Neno te dodao kako je Alka bila prva koja im je telefonom čestitala.

Medije je na kraju zanimalo je li ova pobjeda početak glazbene karijere za Zoranu.

- Ne volim predviđati, vidjet ćemo što nam budućnost nosi. Meni je teatar uvijek na prvom mjestu - poručila je glumica, a Belan je dodao kako bi trebala spojiti glumu i pjevanje. 

To bi, po njegovom mišljenju, bila dobitna kombinacija.

Vaša reakcija na temu