Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi film danskog hit redatelja večeras premijerno u Ljetnom kinu Bačvice

Novi film danskog hit redatelja večeras premijerno u Ljetnom kinu Bačvice

Pogledajte film 'Sinovi'

Temperature opako rastu, a najbolje osvježenje u večernjim satima pronađite sve do subote u kinima Festivala mediteranskog filma Split. 

Nakon 'Krivnje' večeras u Ljetno kino Bačvice stižu 'Sinovi' - novi napeti danski triler redatelja Gustava Mollera. Zatvorskoj čuvarici život se uzdrma do temelja kada u zatvor stigne mladić iz njezine prošlosti. Sve više opsjednuta zatvorenikom, odlučuje zatražiti premještaj u odjel u kojem je smješten - najbrutalniji i najstrože čuvani zatvorski odjel.

Ryusuke Hamaguchi ima novi film nakon za Oscara nagrađenog 'Drive My Car', a premijerno u Hrvatskoj 'Zlo ne postoji' gledamo večeras u 19 sati u kinoteci Zlatna vrata. Film o iskorištavanju prirode u svrhu zarade premijerno je prikazan na festivalu u Veneciji gdje je ovjenčan Velikom nagradom žirija i nagradom kritike.

U kinu u sklopu tvrđave Gripe hrvatsku premijeru imaju 'Sitni prevaranti' brazilsko-portugalski film redateljice Caroline Markowicz, u kojem pratimo samohranu majku koja se odaje kriminalu kako bi prikupila novac za skupu radionicu za preobraćenje sina homoseksualaca koju vodi poznati svećenik.

U programu kratkometražnog filma 'Ješke' na Bačvicama će grčki redatelj Alexis Koukias-Pantelis pričati o svom filmu 'Aerolin', a na Gripama će Dinko Božanić predstaviti 'Tango Siesta'. U četvrtom FMFS kinu, na zelenoj površini kod sjevernog ulaza u Dioklecijanovu palaču, s besplatnim projekcijama gostuje Sarajevo Film Festival. 

Vaša reakcija na temu