Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Odgođeni 30. Marulićevi dani

Odgođeni 30. Marulićevi dani

Od 21. travnja do 4. svibnja ipak će se održati četvrta po redu radionica dramskog pisanja

Jubilarno 30. izdanje Festivala hrvatske drame Marulićevi dani, koje se trebalo održati u Splitu od 20. do 27. travnja ove godine, odgađa se uslijed dobro poznatih okolnosti pandemije koronavirusa. Termin održavanja odredit će se shodno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Ta je odluka donesena u konzultacijama između ministrice kulture Republike Hrvatske Nine Obuljen Koržinek, predsjednice Vijeća Marulićevih dana Ive Hraste Sočo i Srećka Šestana, intendanta Hrvatskog narodnog kazališta Split koje je osnivač i organizator Marulićevih dana, a o odluci su obaviješteni svi članovi festivalskog vijeća.

Od 21. travnja do 4. svibnja ipak će se održati četvrta po redu radionica dramskog pisanja, sastavni dio popratnog festivalskog programa. U skladu s okolnostima radionica će se odvijati online. Voditelj radionice i ove godine je Tomislav Zajec, istaknuti i nagrađivani hrvatski dramski pisac, docent na Odsjeku dramaturgije zagrebačke Akademije dramske umjetnosti.

Vaša reakcija na temu