Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ono kad Kinezi proizvode hrvatske šugamane...

Ono kad Kinezi proizvode hrvatske šugamane...

Na ručniku je print Hrvatske uz nazive gradova koji su krivo napisani

Na stranici 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' objavljena je fotografija uz opis 'Ono kad Kinezi proizvode hrvatske šugamane (čitaj nazive gradova)'.

Na ručniku je print Hrvatske uz nazive gradova koji su krivo napisani. Tako je Split - 'Spln', Hvar - 'Hvai', Sinj - 'Sini', Mljet  - 'Mijet', Kornati - 'Komati'... Rijetko koji grad je napisan točno, a ovaj ljetni dodatak nasmijao je mnoge i postao hit na internetu.

Mnogi su primijetili i kako dupin 'pliva' u susjednoj nam BiH pa smo u komentarima naišli i na duhovite komentare 'I dupin koji pliva po BiH na suhom. Nisam znao da je Hrvatska zapravo otok', 'Kartolina, pozdrav iz Spina', 'Imam takav 7 godina i izgleda kao da sam ga jučer kupila i svaki put me nasmije dok se sunčam na njemu imam što čitati... Na mom još piše 'Medolin, Pola, Komati, Kariovac itd...'


Vaša reakcija na temu