Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte 10 razloga zašto je škola mentalne aritmetike Malac Genijalac najbolji izbor za vaše dijete

Pogledajte 10 razloga zašto je škola mentalne aritmetike Malac Genijalac najbolji izbor za vaše dijete

Poklonite svom djetetu darove za cijeli život, omogućite mu da maksimalno iskoristi svoje kognitivne potencijale i postane najbolja verzija sebe

U tijeku su upisi u školu mentalne aritmetike Malac Genijalac, a evo i 10 razloga zašto je ona najbolji izbor za vaše dijete:

1. Malac Genijalac je škola koja primjenjuje originalni japanski program mentalne aritmetike – HIKARI 光. Program posjeduje jedinstvenu i efikasnu metodu koja potječe iz Japana, zemlje kolijevke mentalne aritmetike. Diljem Europe trenutno djeluje 95 školica, s preko 10.000 zadovoljnih polaznika i njihovih roditelja.

2. Zahvaljujući jedinstvenoj metodi, naši polaznici postižu izvanredne rezultate kroz kratak period. Već su nakon dva mjeseca nastave u stanju mentalno računati, što nije slučaj kod drugih programa u kojima se ne postižu takvi rezultati, čak ni nakon višegodišnjeg vježbanja.

3. Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta. Učenje se prakticira u malim grupama, kroz zabavne aktivnosti, različite igre i natjecanja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.

4. Osim osnovnog fonda sati (12 sati mjesečno), svakom se djetetu pruža onoliko koliko mu je zaista potrebno, tako da je dopunska i dodatna nastava dostupna svima. Naš je cilj da svako dijete dostigne svoj maksimalni potencijal, zato našim polaznicima pružamo dodatni nastavni fond (do ukupnih 20 sati mjesečno), koji ne naplaćujemo dodatno.

5. U našoj školi učenici koriste originalni japanski Soroban – abakus izrađen po japanskim standardima, isključivo od prirodnih materijala (bukve i bambusa).

6. Naš tim čine profesionalni nastavnici koji su uspješno završili međunarodnu edukaciju i certificirani su za trenere mentalne aritmetike.

7. Jedinstvenost i superiornost našeg programa ogleda se i u primjeni inovativnih tehnologija. Upotrebom modernih trenažnih web aplikacija pruža se efikasna podrška kućnom radu pa tako učenici putem web platforme rješavaju domaće zadaće, uvježbavaju stečena znanja i vještine, natječu se s drugim polaznicima diljem svijeta.

8. Malac Genijalac je organizator i sudionik međunarodnih natjecanja što omogućava našim učenicima sudjelovanje na prestižnim svjetskim nadmetanjima i olimpijadama u mentalnoj aritmetici. Na ovaj način djeca stječu dragocjeno iskustvo i razvijaju zdrav natjecateljski duh.

9. Nakon uspješnog završetka školovanja našim je polaznicima omogućen nastavak usavršavanja, potpuno besplatno te stjecanje prestižnog zvanja majstora mentalne aritmetike.

10. Kognitivni efekti postignuti učenjem i pohađanjem našeg programa se ne gube po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i vještine koje Malci posjeduju tijekom cijeloga života.

Program je prilagođen različitim uzrastima: 

1. A grupa: od 4 do 6 godina

2. B grupa: 1. i 2. razred osnovne škole

3. C grupa: 3., 4., 5. i 6. razred osnovne škole

Splitski polaznici škole mentalne aritmetike Malac Genijalac su na Međunarodnoj olimpijadi iz mentalne aritmetike u Beogradu u lipnju ove godine osvojili čak dvije brončane medalje, u konkurenciji od 1.300 natjecatelja iz 15-ak zemalja svijeta. Nakon samo četiri mjeseca rada, polaznici su ostvarili izvanredne rezultate, a nakon splitske škole početkom rujna su s radom krenule i Malac Genijalac Rijeka i Malac Genijalac Osijek. 

Jesenski upisni rok još uvijek je u tijeku i ostalo je još svega nekoliko mjesta. Predbilježiti se već sada možete i za idući upisni rok koji će biti u siječnju 2019. godine, a sve informacije možete pronaći na: www.malacgenijalac.hr i Facebook stranici: Malac Genijalac Split.

'Znanje je moć', davno je rekao poznati engleski filozof Francis Bacon, a u razdoblju između 4. i 12. godine dječji mozak se najintenzivnije razvija, stoga poklonite svom djetetu darove za cijeli život: koncentraciju, pažnju, logiku, vizualizaciju, maštu, kreativnost, samopouzdanje, fotografsko pamćenje i inteligenciju. Omogućite mu da se lakše nosi sa svakodnevnim izazovima i preprekama te kroz život korača hrabro i ponosno na sebe. 

Vaša reakcija na temu