Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SOLIN Šareno popodne za djecu

SOLIN Šareno popodne za djecu

U parku na Širini

Ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Solini će se zaključiti danas uz 'Šareno popodne za djecu'. 

Program započinje u 18 sati u parku na Širini i trajat će do 20 sati. U uvodnom dijelu programa nastupat će: Dječja klapa KUD-a 'Salona', Plesna skupina 'Solinski bubamarci' i Solinske mažoretkinje. Voditeljica programa je Gita Teklić.


Nakon zabavnog dijela programa započinju sportska natjecanja i igre za djecu u kojima, uz pomoć stručnih animatora, mogu sudjelovati svi uzrasti. Nogometni pikado, sportski poligon, gađanje čunjeva samo su neki od brojnih kreativnih igara koje vas očekuju.

Najmlađi se mogu zabaviti i u kutku za facepainting, uz napuhance (Mali Šarenko, Veliki Šarenko i Safari), mini disco party s animatorima i maskotama te uz još pokoje iznenađenje.

'Dođite provesti šareno popodne u Parku na Širini uz najbolji zvuk na svijetu - dječji smijeh. Vidimo se!', pozivaju iz Solina.

Vaša reakcija na temu