Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VEČER SMIJEHA SplickaScena prvi put na Zimskom akvarelu

VEČER SMIJEHA SplickaScena prvi put na Zimskom akvarelu

Nastup na Rivi počinje u 20.30 sati

Sve Splićanke i Splićane te njihove goste koji će se okupiti ove nedjelje na kućicama pred središnjom pozornicom na Rivi čeka večer ispunjena smijehom, jer će ova SplickaScena izvesti svoj stand-up show.

Za sve one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena  je stand-up comedy kolektiv nastao u gradu pod Marjanom. Iako neki od članova redovito nastupaju više od 5 godina, kao kolektiv kojeg čini 6 komičara - Tomislav Primorac, Ivo Musulin, Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Josip Škiljo i Vanja Dobrijević - djeluju od početka 2016. godine, a od listopada 2018. djeluju pod nazivom SplickaScena. 

Svaki tjedan nastupaju u Splitu i nastupi su im u pravilu rasprodani, a u svibnju su proteklu sezonu zatvorili dvama velikim rasprodanim nastupima u dvorani Lora i amfiteatru Doma mladih na kojima ih je gledalo gotovo 900 ljudi. 

Preko 150.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal 'Stand-up po splicki' na YouTube-u koji su objavili u rujnu. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, a odlične reakcije i odaziv publike su potvrda kvalitete njihovog rada te dokaz da su pravo osvježenje na sceni.

Nastup na Rivi počinje u 20.30 sati.

Vaša reakcija na temu