Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO BEZOBRAZLUKA: Razbili čovjeku bicikl dva metra od ulaznih vrata i još se sprdaju

VIDEO BEZOBRAZLUKA: Razbili čovjeku bicikl dva metra od ulaznih vrata i još se sprdaju

Nisu se, naravno, sjetili pokucati i reći: 'Sorry'

U Starom Gradu na Hvaru tročlana ekipa 'opaljenih' turista razbila je našem čitatelju bicikl. Ne, nije to bilo nimalo simpatično, evo što je napisao:

- Ovo je moja bicikla i sasvim je nebitno vrijedi li tri, pet ili deset tisuća kuna. Bitno je da je ekipa iz neke 'posh world by Branislava' učinila ovo što je učinila, a moja vrata su udaljena niti dva metra. Nisu se, naravno, sjetili pokucati i reći: 'Sorry, dogodilo se'. Naravno da bih u tom slučaju rekao da je sve ok, jebeš biciklu, ali ovako kad vidim da je njima to 'highlight' i da im nije isprika ni na kraj pameti, odnosno još se sprdaju s time što su nekome nešto razbili i nastavili dalje, onda se uistinu pitam tko nam sve to šeta ulicama.'

I što se može, živimo u vremenu kada imbecilna videa privlače više klikova, a nerijetko su i na rubu bezobrazluka. Ovaj je definitivno prešao taj rub.

Vaša reakcija na temu