Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Glavina: Europska bespovratna sredstva su ključ prema realizaciji digitalne i zelene tranzicije turizma u budućnosti

Glavina: Europska bespovratna sredstva su ključ prema realizaciji digitalne i zelene tranzicije turizma u budućnosti

Sudjeluje na neformalnom sastanku ministara turizma

Državni tajnik u Ministarstvu turizma, Tonči Glavina (HDZ), jučer i danas sudjeluje na neformalnom sastanku ministara turizma u organizaciji belgijskog predsjedanje Vijećem EU-a.

'Europska bespovratna sredstva su ključ prema realizaciji digitalne i zelene tranzicije turizma u budućnosti.

Na kraju ovog zakonodavnog ciklusa s kolegama ministrima i državnim tajnicima razmijenili smo mišljenja o pozicioniranju turizma u novoj Strateškoj agendi, provedbi EU puta za turizam do 2030. godini i prvom izješću temeljenom na aktivnostima i mjerama zacrtanim u Tranzicijskom putu za turizam.

U svom govoru naglasio sam značaj održivosti i otpornosti turističkog sektora kako za Republiku Hrvatsku tako i za cijelu Europsku uniju, a posebice sam se založio za osiguravanje dostatnih financijskih sredstava za provedbu ciljeva digitalne i zelene tranzicije u turizmu i u budućnosti.

Na marginama sastanka u Louvain-La-Neueve o postignućima i izazovima za turistički sektor održao sam i bilateralne susrete s grčkom ministricom turizma Ólgom Kefaloyánni i novim slovačkim ministrom turizma Dušanom Keketiem', napisao je na Faceboku.


Vaša reakcija na temu