Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GRADSKA KNJIŽNICA KAŠTELA: Predstavljanje knjige Vrtlarenje u skladu s prirodom i razmjena sjemenja starih sorti voća i povrća

GRADSKA KNJIŽNICA KAŠTELA: Predstavljanje knjige Vrtlarenje u skladu s prirodom i razmjena sjemenja starih sorti voća i povrća

Za sve vrtlare i one koji će to tek postati

Gradska knjižnica Kaštela u suradnji s udrugom Biovrt - u skladu s prirodom organizira predstavljanje knjige Vrtlarenje u skladu s prirodom autorice Silvije Kolar-Fodor uz razmjenu sjemenja u petak 5. travnja 2024. u 19.15 u Nadbiskupovom kaštelu (Gospojska štrada 1) u Kaštel Sućurcu.


Kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti i nametnike, koje su prirodne metode povećanja plodnosti tla te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane otkrit će nam predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt.

Nakon predavanja održat će se i razmjena sjemena starih autohtonih sorti te se pozivaju svi oni koji su uspjeli sačuvati sjeme starih domaćih sorti voća i povrća u svojim vrtovima da razmijene sjeme vlastitog voća i povrća s ostalim sudionicima predavanja i s udrugom Biovrt.

Vaša reakcija na temu