Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nacionalni park Mljet otvoren za posjetitelje!

Nacionalni park Mljet otvoren za posjetitelje!

Uživajte u netaknutoj prirodi i čistom zraku po promotivnim cijenama

Nacionalni park Mljet je otvorio svoja vrata 26. ožujka 2021. U bilo koje doba godine, posjet NP Mljet posebno je i jedinstveno iskustvo za svakog ljubitelja prirode, kulture i starih običaja, posebno u ovo vrijeme pandemije, kad se preporučuje boravak na otvorenom.

Uživanje u prirodnim i kulturnim vrijednostima Nacionalnog parka Mljet je moguće po promotivnim cijenama u razdoblju do 5. travnja 2021. i to 50 kuna za odrasle i 30 kuna za djecu i studente. Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan.

Ulaznica uključuje i vožnju brodom te posjet otoku Sv. Marija u srcu Velikog jezera. Nacionalni park Mljet možete posjetiti svaki dan od 8.00 do 15.00 sati, a ulaznice možete kupiti na webshopu www.np-mljet.hr ili na prodajnim mjestima Pomena i Info punkt na Velikom jezeru.

Nacionalni park Mljet pruža brojne mogućnosti za uživanje u prirodi, a u njemu svaki posjetitelj ima kutak samo za sebe. U vremenima kad je potrebno održavati fizičku distancu, zbližite se s prirodom i istražite je brojnim planinarskim, pješačkim i biciklističkim stazama Nacionalnog parka Mljet, plovite po Velikom jezeru i udahnite čisti zrak okruženi netaknutom prirodom.

- Molimo da zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka: ponesete masku za lice koju je potrebno nositi na prodajnim mjestima NP Mljet, u kontaktu sa zaposlenicima NP, kao i kod korištenja brodova za obilazak jezera i otoka Sv. Marija, redovito dezinficirate ruke, vodite računa o fizičkoj distanci kod obilaska parka, a kod čekanja na ukrcaj na brod i kupnju ulaznice i sukladno oznakama. Veselimo se vašem dolasku i stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije na tel. 020 744041 i na e-mail turizam@np-mljet.hr - poručuju iz Nacionalnog parka.

Vaša reakcija na temu