Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay OPREZ! U austrijskoj cikli otkrivene krhotine stakla

OPREZ! U austrijskoj cikli otkrivene krhotine stakla

Zasad nema službenih reakcija Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu

U povrću uvezenom iz Austrije moguća je prisutnost krhotina stakla, izvijestio je u petak europski centar za brzo uzbunjivanje u prometu hranom, prenosi Danica.hr.

Riječ je o crvenoj cikli porijekom iz Austrije. Cikla je distribuirana na austrijsko i hrvatsko tržište, a neispravnost je uočio sam proizvođač koji je ispitivao kakvoću namirnice.

Rizik je ozbiljan, kažu u europskom centru za uzbunjivanje. Zbog toga je izdano javno upozorenje, odnosno priopćenje za javnost kojim se obavještava o utvrđenoj nepravilnosti.

Zasad nema službenih reakcija Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu. Pretpostavlja se kako će se sporna austrijska cikla povući iz prodaje.

Vaša reakcija na temu