Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Johnnie Walker odabrao ZOI za svoju najnoviju kampanju

Johnnie Walker odabrao ZOI za svoju najnoviju kampanju

Glavna nit vodilja koja se provlači kroz samu radnju filmića jest kako je svaki dan, pa i onaj naizgled najobičniji, prilika za slavlje

Posljednja u nizu kampanja jednog od najpoznatijih brendova na svijetu, Johnnie Walker, snimljena je na nekoliko različitih lokacija, a među probranim društvom, našao se i jedan hrvatski restoran. Najnovija kampanja dio je nagrađivane serije 'Keep Walking', koja sadrži niz malih filmova koji ukazuju kako nije bitno samo gdje idemo, već s kim idemo, skladu s dugogodišnjom filozofijom brenda.

Radnja najnovijeg filmića, pod nazivom 'The Walk', počinje u Škotskoj, koja je i zemlja porijekla Johnnieja Walkera, na njezinim pašnjacima, u pubovima i klubovima, a zatim prelazi na terasu splitskog restorana ZOI, da bi završila ponovno u tipičnom škotskom pubu. Glavna nit vodilja koja se provlači kroz samu radnju jest kako je svaki dan, pa i onaj naizgled najobičniji, prilika za slavlje. Slavlje života, malih stvari te ljudi koji su uvijek uz nas, koji nam pružaju podršku i s kojima zajedno uživamo u ovoj avanturi koju nazivamo život.

ZOI, jedan od najpopularnijih splitskih restorana, poslužio je tako kao idealna kulisa za reklamu 'The Walk'. Smješten na jednoj od najboljih lokacija u gradu - u južnom zidu Dioklecijanove palače, s pogledom na Rivu i more, ZOI je koncipiran kao fine dining restoran čiji je adut svakako njegova prekrasna terasa, na kojoj je i snimana reklama... 

Vaša reakcija na temu