Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poliklinika Dermalis proslavila prvi rođendan: 'Prepoznat je naš multidisciplinarni pristup'

Poliklinika Dermalis proslavila prvi rođendan: 'Prepoznat je naš multidisciplinarni pristup'

Donosimo fotografije sa svečanosti organizirane u Splitskoj kući zdravlja

Poliklinika za dermatovenerologiju i plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju Dermalis, smještena u Splitskoj kući zdravlja, ovog je tjedna proslavila godišnjicu uspješnog rada. Poliklinika pruža usluge dijagnostike, liječenja i prevencije svih vrsta bolesti iz područja dermatovenerologije, kao i zahvate iz područja opće, estetske i rekonstruktivne kirurgije obavljene u lokalnoj anesteziji.

Dr. med. Ivana Hlevnjak, specijalistica dermatovenerologije, koja je izabrana i za najboljeg liječnika u 2016. godini prema portalu najdoktor.com, ovom je prigodom istaknula da su pacijenti prepoznali multidisciplinarni pristup poliklinike i pokazali povjerenje stručnosti, znanju i iskustvu liječnika poliklinike.

- Cijeli tim Poliklinike Dermalis neprestano ulaže u svoj profesionalni razvoj držeći korak s najnovijim dostignućima i trendovima moderne medicine, kako u području dijagnostike i liječenja bolesti, tako i u kozmetologiji i estetskoj kirurgiji. Naš pristup uvijek počinje od toga da u pacijentu prepoznamo čovjeka s problemom koji mu u određenom stupnju narušava kvalitetu života i da mu profesionalnim pristupom i timskim radom pomognemo riješiti problem.

Naglašava da su suradnici poliklinike renomirani liječnici, specijalisti različitih grana medicine sa splitskog područja: dr. med. Žana Rubić, specijalistica medicinske mikrobiologije i parazitologije, doc. dr. sc. Draško Cikojević, specijalist otorinolaringologije, doc. prim. dr. sc. Davor Todorić, specijalist dječje kirurgije i dr. med. Marjana Milanović, specijalistica psihijatrije.

- Tim više nas sve raduje ova godišnjica jer su nam povratne informacije naših pacijenata i klijenata u ovoj godini dana pokazale iznimno zadovoljstvo, a to nam daje krila da idemo dalje prateći ništa manje nego izvrsnost kao kriterij pružanja usluge - rekla je dr. Hlevnjak.

Vaša reakcija na temu