Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MustangJoe from Pixabay VIDEO Upoznajte čovjeka koji već više od 20 godina živi na kruzerima

VIDEO Upoznajte čovjeka koji već više od 20 godina živi na kruzerima

‘Ne mogu hodati ravno, samo se njišem’

Mario Salcedo, poznatiji pod nadimkom ‘Super Mario’, život na kopnu zamijenio je onim na moru, te već 20 godina živi na kruzeru.

Takav život odabrao je u dobi od 47 godina, nakon što je doživio prezasićenje poslom u financijskom sektoru, a do 2022. proveo je više od 9 tisuća noći spavajući na moru!

Dok to sa sobom nosi određene privilegije, ima i svoje nedostatke, na koje se podsjetio oko 15 dana u godini, kada bi kročio na kopno:

'Izgubio sam ‘kopnene noge’, pa kad se toliko vremena njišem, ne mogu hodati ravno', rekao je, prenosi Lad Bible, prenosi Novi list.

Što se tiče pozitivnih strana, izdvojio je:

'Ne moram iznositi smeće, ne moram čistiti, ne moram prati rublje. Eliminirao sam sve te nevrijedne aktivnosti i imam svo vrijeme ovoga svijeta da uživam u onome što volim raditi'.

Za sebe govori da je tako najsretniji, no priznaje da ovakav način života nije za svakoga…


Vaša reakcija na temu