Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Bernardinac kuhara Božidara usmrtio pudlicu i ugrizao ženu: 'Pa što sam ja trebao učiniti?'

Bernardinac kuhara Božidara usmrtio pudlicu i ugrizao ženu: 'Pa što sam ja trebao učiniti?'

'To bi samo VAR mogao razriješiti'

U nedjelju se na bjelovarskom Boriku dogodila nesreća kada je pas (bernardinac) do smrti izgrizao manjeg psa (pudlu), a svemu su svjedočili građani, među kojima i djeca koja su se igrala na Boriku. Tijekom dana, doznali su da je bernardinac koji je brutalno usmrtio pudlicu u vlasništvu Božidara Miodragovića, poznatog bjelovarskog kuhara koji je za portal Klikni.hr ispričao svoju stranu priče o nastalom događaju.

- Taj mali pas je potrčao je prema nama, a moj Astor je potrgao povodac kojim je bio privezan za klupu i nasrnuo na njega. Nisam mogao ništa učiniti. Vlasnica psa ih je pokušala razdvojiti rukama i štapom kojim je udarala, no to nije pomoglo. U čitavom tom metežu nitko ne može biti siguran je li moj pas izgrizao tog malog pudla ili ga je gospođa usmrtila štapom, kao ni koji od ta dva psa u tom metežu je ugrizao gospođu. To bi samo VAR mogao razriješiti, ono kao u nogometu – rekao je Miodragović za Klikni.hr.

Također, vlasnica usmrćene pudlice zadobila je ugrize od bernardinca dok je pokušavala spasiti svog psa te je zatražila liječničku pomoć, izvještava Klikni.hr. Oni su, naime, kontaktirali i vlasnicu tragično usmrćenog psa, ali nije željela dati izjave zato što je u velikom šoku što se dogodio ovaj tragičan i nesretan slučaj. 

- Kada je gospođa vidjela da njezinom psu nema spasa, otišla je po vreću za njega, a ja sam odveo svog psa. Što sam ja trebao tamo dalje raditi? Kako moj pas ima bijelu njušku, bio je sav krvav pa sam ga odvezao autom kući da ga operem – pojasnio je. 

Dodaje kako je njegov pas miroljubiv te kako je bio na povodcu dok je drugi pas bio slobodan. 

U bjelovarskoj samoposlužnoj autopraonici mučio je jadnog psa kojeg je prao miniwashem. Na snimci se vidi kako se pas pokušava izmaći i pobjeći od mlaza.

Vaša reakcija na temu