Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Djevojčicu koja je preminula u pulskoj bolnici roditelji su dan prije doveli na pregled, liječnici je poslali kući

Djevojčicu koja je preminula u pulskoj bolnici roditelji su dan prije doveli na pregled, liječnici je poslali kući

Imala je samo dvije godine

Poznate su nove informacije o dvogodišnjoj djevojčici koja je prije nekoliko dana preminula u bolnici u Puli. 

Djevojčica je, kako je potvrdila istarska policija, 18. veljače u noćnim satima dovedena u pulsku bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Nakon reanimacije preminula je.

Roditelji s curicom bili u bolnici, otpuštena je kući. U noći se vratili, više joj nije bilo spasa

Kako je neslužbeno doznao Index, roditelji su dan ranije bili s curicom na pregledu u bolnici, no otpuštena je kući. Vratili su se ponovno tijekom noći - tada je preminula. 

Iz Državnog odvjetništva i iz bolnice doznalo se da je slučaj preuzeo DORH. Daljnje informacije iz bolnice nisu spremni davati.

'Prema mojim saznanjima, roditelji nisu s djetetom bili na hitnoj pomoći, već su ga sami vozili u bolnicu. Druge detalje ne znam', rekla je za Index Gordana Antić, pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

Na tijelu preminulog djeteta obavljena je obdukcija. Točan uzrok smrti, kako je ranije objavila policija, bit će poznat nakon dobivanja nalaza toksikoloških vještačenja i histoloških analiza tkiva.

Vaša reakcija na temu