Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOMOVINSKI POKRET: Bez nas se više neće moći krojiti budućnost hrvatskog čovjeka

DOMOVINSKI POKRET: Bez nas se više neće moći krojiti budućnost hrvatskog čovjeka

Naglasili su kako će se prvenstveno boriti za demografski oporavak Hrvatske

Nakon jučer održanih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj Domovinski pokret se želi zahvaliti svim hrvatskim građanima koji su izašli na izbore te povjerili podršku i povjerenje toj stranci s 202.670 glasova.

'S izborenih 14 saborskih mandata treća smo politička snaga u Hrvatskoj, a bez nas se više neće moći krojiti budućnost hrvatskog čovjeka. Najviše mandata osigurali smo u V. izbornoj jedinici - tri, zatim po dva u II., IV., IX. i X., dok smo jedan mandat izborili u I., VI. i VII. izbornoj jedinici.

Rezultat je to kandidata na našim listama koji su svojim radom i sposobnošću pokazali da mogu učiniti iskorak na korist svih građana, ali i toga što su na našim listama i istinski heroji Domovinskog rata, hrvatski branitelji, koji su uz Hrvatsku bili kada je bilo najteže, a građani su pokazali da vjeruju da će uz našu zemlju biti i u iduće četiri godine pred nama', poručili su iz Domovinskog pokreta.

Naglasili su kako će se prvenstveno  boriti za demografski oporavak Hrvatske, za nacionalnu sigurnost i zaštitu hrvatskih granica.

'Hvala vam što ste nam poklonili povjerenje, pokazali smo još jednom nemjerljivu snagu zajedništva! Hrvatice i Hrvati ustali su i jasno rekli da u svojoj zemlji žele ostati i boriti se. Zahvaljujemo ovim putem i svima vama koji ste nesebično davali sebe tijekom kampanje i ulagali napore kako bi Domovinski pokret ostvario sjajan rezultat', zaključili su.

Vaša reakcija na temu