Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: SDP DONČIĆ: Pod crvenim kišobranom ima mjesta za sve

DONČIĆ: Pod crvenim kišobranom ima mjesta za sve

'Neću biti oporba u stranci', poručio je Paunović

Nakon pobjede u drugom krugu unutarstranačkih izbora, novi predsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić poručio je kako pod crvenim kišobranom ima mjesta za sve.

'Bio sam jasan, rekao sam da želim da SDP bude prva, a ne druga stranka u Hrvatskoj. Pažljivo sam slušao članove, bez obzira za koga su glasali, SDP će se prilagođavati vremenu u kojemu živimo i bit će pobjednička stranka', rekao je Dončić naglašavajući da u Hrvatskoj nema stranke koja SDP-u u tim stvarima može parirati.


'Bez podjela, za pobjedu, za SDP koji je prvi, a ne drugi. Ne mogu reći da sam razočaran, ovo je veliki rezultat za nekoga tko u stranci prije nije bio toliko poznat. U Makarskoj smo u pet godina napravili maksimalno što smo mogli, ponosan sam na sebe i na tim koji je radio', kaže Dončićev protukandidat Zoran Paunović.

Otkrio je i da ide u utrku za drugi mandat u Makarskoj.

Hajdašu Dončiću neće biti oporba u stranci. 'Nije vrijeme da se SDP ponovno dijeli, trebamo postati jak i snažan faktor na političkoj sceni kakav smo nekad i bili i da preuzmemo vlast', kaže.

Paunović kaže kako ga brine mala izlaznost. 'Moramo biti zajedno, nema više frakcija, ne smijemo se dijeliti, izbacivati članove. Mi moramo biti stožerna stranka na ljevici. Mi moramo privlačiti, a ne izbacivati ljude', kaže.

Ako ga pozovu, kaže da će biti na raspolaganju stranci. Ne zna hoće li ga Hajdaš Dončić pozvati u svoj tim. 'Ja radim sve na korist SDP-a, ne vidim zašto ne bismo surađivali i dalje', kaže Paunović, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu