Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP FOTOGALERIJA Nađena tri laboratorija za uzgoj marihuane, 100 sušenih stabljika, 22.8 kila marihuane

FOTOGALERIJA Nađena tri laboratorija za uzgoj marihuane, 100 sušenih stabljika, 22.8 kila marihuane

Pritvorskom nadzorniku je predan 46-godišnjak

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama zagrebačka policija je osumnjičila 46-godišnjaka. Utvrđeno je kako je s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje od veljače 2022. godine, u gospodarskom objektu na adresi u Velikoj Gorici, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplje. 

Po sazrijevanju je biljke sušio, prerađivao, vagao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

'Jučer, 23. rujna 2024. godine u popodnevnim satima pretragom gospodarskog objekta kojom se koristi osumnjičeni pronađena su tri improvizirana laboratorija za uzgoj konoplje tipa droga u kojima je sveukupno pronađeno 100 komada sušenih stabljika marihuane visine od 38 do 70 cm, 22.825 grama marihuane pakirane u 19 različitih pakiranja, jedna digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima droge, električni uređaj za vakuumiranje te predmeti za pakiranje droge', izvijestila je policija.

Nakon istraživanja je predan pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu