Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Samoborski komunalac, Facebook Šuta predao potpise za Karoglanovu smjenu: 'Puljak je u mišjoj rupi, grad i dalje smrdi'

Šuta predao potpise za Karoglanovu smjenu: 'Puljak je u mišjoj rupi, grad i dalje smrdi'

Okupio 18 čelnika splitskih kotareva, poziva i preostale da potpišu

Uoči tematske sjednice o, kako je naveo, (ne)radu Čistoće, predsjednik splitskog HDZ-a i gradski vijećnik Tomislav Šuta predao je ukupno 18 potpisa čelnika i čelnica splitskih kotareva koji traže smjenu direktora Ivice Karoglana

'Ovim putem javno pozivam preostale čelnike i čelnice, neovisno o političkom predznaku, da svojim potpisom pomognu gradonačelniku Ivici Puljku da napokon preuzme odgovornost i smjeni gospodina Karoglana.

Kada sam posljednji put u suradnji s građanima Puljku i njegovom direktoru pokušao i fizički pomoći u čišćenju grada, zaradio sam smiješnu prijavu Puljkovog zamjenika. Čestitam im na tome, to je sve što su uspjeli poduzeti kako bi prikrili vlastitu sramotu. Tu sramotu danas svi vide i osjete, a da je kojim slučajem gospodin Puljak u oporbi, na sva bi zvona zazivao smjenu gospodina Karoglana.

Nažalost, gradonačelnik je danas u mišjoj rupi, grad i dalje smrdi, grad je i dalje šporak. Sve ono što vide i osjete naši sugrađani, Ivicu Puljka ne zanima. Srećom, njega će iduće godine napokon smijeniti građani Splita a minimalni doprinos s njegove strane bila bi smjena direktora Čistoće gospodina Karoglana', istaknuo je Šuta. 

Vaša reakcija na temu