Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Grmoja: Most će napraviti sve da HDZ završi u oporbi

Grmoja: Most će napraviti sve da HDZ završi u oporbi

'Prihvatit ćemo volju naroda'

Nikola Grmoja je rekao da su zadovoljni svojim rezultatom, ali da će biti problem što su građani neočekivano visoko birali HDZ.

'Očito je ovaj nepotpuni ulazak Milanovića mobilizirao birače HDZ-a. Što se tiče nas mi smo ostali relevantna politička snaga. Upozoravali smo birače na raskol u DP-u i približavanju HDZ-u. Mi ćemo se držati obećanog, a to je HDZ-a u oporbu, a mogući su i novi izbori', rekao je. 

'Stav Mosta se zna i mi smo beskompromisni i nepotkupljivi. Jasno smo rekli da nećemo s HDZ-om i to bi bila izdaja', dodao je. 

O manjinskoj vladi kaže da čekaju ishod i da će napraviti sve da HDZ završi u oporbi, ali i da će obitelj biti glavna vrijednost u društvu. 

'Mi ćemo prihvatiti volju naroda, mislim to su ljudi izabrali', zaključio je Grmoja za N1.

Vaša reakcija na temu