Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRT, Nedjeljom u 2 Ivana Kekin: 'Razbili smo mit'

Ivana Kekin: 'Razbili smo mit'

'Vidimo da postoji šansa da je HDZ-u došao kraj'

Ivana Kekin iz Možemo! poručila je kako su zadovoljni.

'Zadovoljni smo. Više smo nego poduplali naš klub i razbili smo mit da smo mi samo zagrebačka stranka, nego nacionalna stranka. Ako su ankete točne, vidimo da postoji šansa da je HDZ-u došao kraj ako su zaista svi oni koji su rekli da su za rušenje HDZ-a. No treba vidjeti do kraja i konačnih rezultata', kazala je Ivana Kekin za Dnevnik Nove TV nakon objave prvih izlaznih anketa.

Upitana postoje li ikakve mogućnosti žetončića unutar Možemo!, Kekin je poručila: 'Nikad, pa ni tad, sto posto nema šanse. I moram zahvaliti glasačima, pogotovo na izlaznosti, shvatili su da su oni tko koji mogu promijeniti stvari i zaista hvala svakome tko je danas izašao na birališta'.

Vaša reakcija na temu