Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MILANOVIĆ: Tko je Butković da me pita jesam li se čuo s Orbanom?

MILANOVIĆ: Tko je Butković da me pita jesam li se čuo s Orbanom?

Nije se dugo čekalo na odgovor

Nakon što je Oleg Butković optužio Zorana Milanovića da je s predsjednikom strane vlade razgovarao o sastavljanju hrvatske, oglasio se i sam Milanović.

- Butković je nitko da postavlja pitanja. On ljude kleveće, to će jako platiti. Ovo pitanje... Manjine se drže zajedno. Ovo je pokušaj da se zamuti... On je uhvaćen u kaznenom djelu. On i Anušić su pobjegli s proglašenja loših rezultata za HDZ. Gdje je zbrisao?

Nikoga od zastupnika manjina nisam zvao. S nekim krugom ljudi jesam razgovarao, to je moje političko djelovanje i nikakav Ustavni sud mi to ne može zabraniti. Ovo pokazuje zašto je važno da nisam dao ostavku na mjesto predsjednika. Kladim se da bi Reiner dao mandat Plenkoviću

Tko je Butković da mene pita jesam li se čuo s Orbanom? Čujem se stalno. Butković je uhvaćen, on je za postupak - rekao je Milanović odgovarajući novinarima na kraju današnje izvanredne konferencije koju je sazvao zbog odluke Ustavnog suda.

Vaša reakcija na temu