Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Ministarstvo vanjskih i europskih poslova izdalo preporuke za putovanja u Italiju i Aziju

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova izdalo preporuke za putovanja u Italiju i Aziju

Budući da je najveći broj zaraženih koronavirusom do sada zabilježen u regijama Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Piemonte i Lazio, hrvatskim državljanima preporučuje se izbjegavanje svih putovanja u pogođene talijanske regije

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske preporučuje izbjegavanje putovanja koja nisu nužna u Talijansku Republiku te izbjegavanje svih putovanja u regije Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Piemonte i Lazio.

Budući da je najveći broj zaraženih koronavirusom do sada zabilježen u regijama Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Piemonte i Lazio, hrvatskim državljanima preporučuje se izbjegavanje svih putovanja u pogođene talijanske regije. 

Uzimajući u obzir širenje zaraze i broj zaraženih koronavirusom, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske preporučuje izbjegavanje putovanja koja nisu nužna u Narodnu Republiku Kinu, Republiku Koreju, Japan i Islamsku Republiku Iran.

Hrvatskim državljanima preporučuje se stalno praćenje razvoja širenja zaraze te pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetske zdravstvene organizacije.

Zbog povećanog interesa javnosti i medija, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo svakoga dana u 15 sati na svojim mrežnim stranicama objavljuju najnovija saznanja o koronavirusu

Vaša reakcija na temu