Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU međimurska Motociklist se bori za život

Motociklist se bori za život

Policija objavila detalje teške nesreće

U subotu nešto prije 18 sati u Mačkovcu kraj Čakovca dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 30-godišnji motociklist.
   
'Nesreća se dogodila u trenutku kada je 30-godišnjak upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom Ulicom bana Josipa Jelačića. Pritom brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste zbog čega je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem te u kočenju izletio izvan kolnika na pješačko-biciklističku stazu, gdje je prednjim bočnim dijelom motocikla udario u prednji bočni dio nepropisno parkiranog osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka (automobil parkiran na pješačko-biciklističkoj stazi). 

U nastavku nekontroliranog kretanja motocikl je prednjim dijelom udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće, a potom se odbio na kolnik, gdje se zaustavio. Uslijed siline udara 30-godišnji motociklist pao je na kolnik', priopćila je policija.
   
Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.
 
Zbog obavljanja očevida i čišćenja kolnika od 18.03 do 19.45 sati dio Ulice bana Josipa Jelačića od raskrižja s Ulicom Brezić do raskrižja s Trgom sv. Petra i Pavla, bio je zatvoren za sav promet, a koji se odvijao okolnim ulicama.
   
O prometnoj nesreći izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo.

Vaša reakcija na temu