Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Motociklist udario u zaustavljeno vozilo. Pao pa ga pregazio drugi auto

Motociklist udario u zaustavljeno vozilo. Pao pa ga pregazio drugi auto

Tragedija kod Rijeke

Policijska uprava primorsko-goranska objavila je nove informacije o nesreći koja se zbila jučer oko 20.15 na autocesti A7, u kojoj je smrtno stradao motociklist. 

Naime, 44-godišnjak je upravljao motociklom riječkih registracijskih oznaka i kretao se autocestom A7 iz smjera Svetog Kuzma u smjeru Orehovice. Dolaskom na čvor Rijeka-Istok, prilikom mijenjanja prometne trake koja je namijenjena za isključivanje u smjeru DC 404, motociklom je udario u zaustavljeno teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka koje je obavljalo ophodarsku djelatnost i osiguravalo skup vozila (teretno s poluprikolicom) koje se nalazilo u kvaru.

Nakon toga motociklist je od udara pao na kolnik te je u tom trenutku u njega udarilo osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnji vozač. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu prometne nesreće.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva u Rijeci. Promet je navedenom dionicom autoceste od 22.14 do 23.33 sati bio u prekidu te se preusmjeravao okolnim pravcima.

Vaša reakcija na temu