Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JVP Zagreb / J. Gelo Planula mu kuhinja, a on pobjegao na krov. Spuštali ga vatrogasci

Planula mu kuhinja, a on pobjegao na krov. Spuštali ga vatrogasci

Dvoje stranih državljana lakše ozlijeđeno

U srijedu oko 17.40 sati u Palmotićevoj ulici u središtu Zagreba, na za sada neutvrđen način izbio je požar stana u potkrovlju stambene zgrade pri čemu su dva strana državljanina (26, 28 godina) na privremenom boravku u Republici Hrvatskoj lakše ozlijeđena. 

'Jednoj je osobi (20 godina) pružena liječnička pomoć zbog udisanja dima. Požar su ugasili vatrogasci, a očevid će se obaviti danas. U vremenu od 17.50 do 19 sati promet Palmotićevom ulicom od Đorđićeve do Boškovićeve ulice bio je obustavljen', objavila je policija.

Zagebački vatrogasci su objavili kako je planula kuhinja.

'Na na intervenciju su izašli vatrogasci JVP-a Zagreb sa šest vozila. Oni su pomoću visinskog vozila spašavali jednog čovjeka s balkona', priopćili su.

Vaša reakcija na temu