Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Policajac naletio na biciklista, teško je ozlijeđen

Policajac naletio na biciklista, teško je ozlijeđen

Bio je izvan službe

Biciklist je teško ozlijeđen nakon što je na njega automobilom naletio policajac izvan službe.

Kako otkrivaju u Policijskoj upravi, nesreća se dogodila u petak oko 18.40 sati u mjestu Trnjani istočno od Slavonskog Broda.

U operativno komunikacijskom centru Policijske uprave zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Trnjanima, odnosno naletu osobnog automobila na biciklista. Automobilom je upravljao policajac izvan službe.

Ozlijeđenom biciklistu je pružena hitna liječnička pomoć i prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

'Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće', rekli su u policiji.

Vaša reakcija na temu