Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PORUKA PUPOVCU Javio nam se hrvatski branitelj: 'Molim vas objavite ovu video snimku...'

PORUKA PUPOVCU Javio nam se hrvatski branitelj: 'Molim vas objavite ovu video snimku...'

Nakon izjava predsjednika SDSS-a nas je kontaktirao branitelj

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac je komentirajući napad kraj Knina rekao da 'neki ciljano i smjerano žele Srbe protjerati iz Hrvatske'. Kazao je i da ne isključuje mogućnost da se zbog 'opsesivne mržnje prema Srbima ponovi povijest', aludirajući na razdoblje za vrijeme NDH.

Dobili smo poziv jednog hrvatskog vojnika, zamolio nas je da objavimo video snimku priznanja krivice Milana Babića na Haškom sudu. 

- Volio bih da Milorad Pupovac i svi 'ugroženi Srbi' samo jedanput izgovore ovo što je prvi čovjek takozvane SAO Krajine rekao. Samo jedanput - rekao je hrvatski branitelj.

U videu Babić govori da je sudjelovao u 'progonu najgore vrste protiv ljudi samo zato što su bili Hrvati, a ne Srbi', a nama nije bio problem ispuniti molbu...


Vaša reakcija na temu