Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Preko interneta nabavljao veće količine droge i nedozvoljenih lijekova iz raznih dijelova Europe

Preko interneta nabavljao veće količine droge i nedozvoljenih lijekova iz raznih dijelova Europe

Pritvorskom nadzorniku je predan 43-godišnjak

Zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama zagrebačka policija je osumnjičila 43-godišnjaka. Utvrdili su kako je radi daljnje preprodaje, putem interneta s područja Kraljevine Nizozemske i Litve nabavljao veće količine metamfetamina, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Medveščaka.

Također se sumnja da je u konkretnom razdoblju od 2022. godine, a radi daljnje preprodaje, putem interneta s područja Slovačke nabavljao veće količine lijekova za koje od strane Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMEDA-a) ne posjeduje odobrenje za stavljanje u promet u Republici Hrvatskoj.

Jučer je obavljena pretraga na području Medveščaka na adresi boravka osumnjičenog te je pronađeno ukupno 47.6 grama droge metamfetamin pakirane u 39 paketića, ukupno 430 ml droge GBL (gama-butirolakton) pakirane u 10 staklenih bočica te ukupno 14 originalno zapakiranih kutija tableta za potenciju, 76 originalno zapakiranih tableta za potenciju uz još 120 komada tableta raznih marki za potenciju kao i vagu za precizno mjerenje težine.

Nakon istraživanja je predan pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu