Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Nova TV Preminula sedma žrtva iz doma u Daruvaru: Staricu je Pahoki ranio u svom krvavom pohodu

Preminula sedma žrtva iz doma u Daruvaru: Staricu je Pahoki ranio u svom krvavom pohodu

Sahranjena je u ponedjeljak

Krešimir Pahoki je 22. srpnja u krvavom pohodu u Daruvaru usmrtio šestero ljudi i ranio još toliko. MojPortal je izvijestio kako je i sedma žrtva preminula.

Riječ je o starijoj štićenici doma koja je prevezena u pakračku bolnicu s prostrjelnom ranom. U bolnici je tog dana završilo šestero ljudi, od kojih je njih četvero imalo ozljede od metaka.

Staricu su tog dana i operirali, imala je ozljedu uha te je nakon toga puštena doma. Međutim, budući da joj je zdravstveno stanje i prije ranjavanja bilo narušeno, starica je u međuvremenu navodno dobila moždani udar i ponovo završila u pakračkoj bolnici gdje je prošli petak, nažalost, preminula.

Sahranili su je u ponedjeljak na gradskom groblju u Daruvaru.

Stoga za sada nije poznato hoće li Pahoki na duši imati 7 žrtava ili će ga i dalje teretiti za smrt šest osoba.

Policija će proslijediti posebno izvješće o smrti Županijskom državnom odvjetništvu koje provodi istragu - kratko je kazala glasnogovornica PU bjelovarsko-bilogorske Maja Barbir Grubić.

Podsjetimo, Pahoki je u svom krvavom pohod u daruvarskom Domu za starije i nemoćne osobe vatrenim ubio šest osoba, a isto toliko je ranio. Među ubijenima je i njegova mama, koja je također bila korisnica Doma. Tog, krvavog 22. srpnja oko 10 sati Pahoki je u dom došao navodno platiti račun za majku.

Kako je objavljeno u medijima, krvnik je nakon pohoda otišao u kafić do doma, sjeo i naručio piće, stavio pištolj na stol i dočekao policiju, koja ga je uhitila. Nitko sa sigurnošću ne zna što je bio povod ovom krvavom zločinu.

Vaša reakcija na temu