Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Protiv muškarca koji se derao na novinare u Otoku podnesen optužni prijedlog

Protiv muškarca koji se derao na novinare u Otoku podnesen optužni prijedlog

Red i mir je narušavao 53-godišnjak

Pred gradskom upravom Grada Otoka jučer je oko 11 sati, tijekom postupanja policijskih službenika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, došlo je do remećenja javnog reda i mira. 

Naime, o postupanju policijskih službenika medijski su izvješćivali novinari i snimatelji, kada je 53-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način vikom i vrijeđanjem remetio javni red i mir, zbog čega su ga policijski službenici udaljili s mjesta događaja te započeli kriminalističko istraživanje. 

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 53-godišnjak pod utjecajem alkohola počinio prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Vaša reakcija na temu