Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/N1 Turudić za v.d. ravnatelja USKOK-a imenovao Svena Miškovića

Turudić za v.d. ravnatelja USKOK-a imenovao Svena Miškovića

Ostat će voditi slučaj Zdravka Mamića

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić za v.d ravnatelja USKOK-a imenovao je danas Svena Miškovića, voditelja Odjela tužitelja i dosadašnjeg zamjenika ravnateljice USKOK-a. Mišković je potom dao kratku izjavu novinarima.

'Održan je kolegij koji je Ivan Turudić još jučer najavio, i glavnom državnom odvjetniku prezentiran je dosadašnji rad', kaže Mišković, javlja N1.

Vezano za rad Željke Mostečak, novi glavni državni odvjetnik je prihvatio njezinu ostavku, a Mišković je imenovan novim v.d. ravnatelja USKOK-a.

'Velika je čast i ukazano povjerenje, nastavljamo daljnju suradnju u predmetima koji su u tijeku i u budućnosti', rekao je kratko novinarima.

Doznaje se da će Mišković ostati voditi slučaj Zdravka Mamića. Njegovu poziciju u USKOK-u preuzet će Petra Parlov, koja postaje voditeljica Odjela tužitelja, dok će Krešimir Ostrogonac i dalje biti prvi zamjenik.

Turudić je jučer preuzeo dužnost glavnog državnog odvjetnika, kada je i najavio da će danas imenovati v.d. ravnatelja USKOK-a.

Vaša reakcija na temu