Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Besplatna radionica 'Rural hacking' u kreativnom HUB-u Prostor

Besplatna radionica 'Rural hacking' u kreativnom HUB-u Prostor

U utorak

Platforma 'Culture Hub Croatia' organizira besplatnu radionicu 'Rural Hacking: How to start your own project in rural areas' u utorak, 2. travnja s početkom u 18 sati u kreativnom HUB-u Prostor (Plančićeva 2, Split).

Radionicu vode gosti iz Galicije Galicije (Španjolska), Africa Rodriguez i Agustin Jamardo Chenlo.

'Radionica je zamišljena kao 'world café' format s ciljem razumijevanja kako implementirati ruralne projekte u kontekstu Hrvatske i stvarati poveznice s urbanim područjima kroz inovativnost i kreativnost. Nakon radionice Africa i Agustin će prezentirati svoje inspirativne prostore u ruralnoj Galiciji: Anceu coliving i Arroelo coworking, nakon čega se družimo uz piće', poručuju organizatori.

Mjesta su ograničena, rezervirajte svoje putem maila: info@culturehubcroatia.hr

Radionica se održava na engleskom jeziku, a više informacija dostupno je na poveznici.

Vaša reakcija na temu