Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HRT Pojavio se oglas za Galešnjak, cijena prava sitnica!

Pojavio se oglas za Galešnjak, cijena prava sitnica!

Prodaje se dio 'otoka ljubavi'

Na Index oglasima je osvanuo oglas za prodaju dijela otoka Galešnjaka, poznatog i kao 'otok ljubavi'. Cijena je 10 milijuna eura (ili kako bismo nekad rekli, oko 75 milijuna kuna).

'Otok u obliku srca koji ima cca 142.000 m2 od kojih je na prodaju dio s nešto više od 30.000 m2 koji je u jednom komadu i rasprostranjuje se na više od 500 metara obale! S ovom nekretninom možete napraviti stvarno nešto jedinstveno, pogotovo kad su vam stalno parkirani gosti s jahtama poput Beyonce i Jay Z-ja (Beyonce je čak jednom prilikom slavila svoj rođendan tu), Jeffa Bezosa, Michaela Jordana itd.', stoji u oglasu.

Kao jedna od opcija spominje se i otvaranje OPG-a.

'Poljoprivredno gospodarstvo koje se može osnovati na površini od tri hektara. Uz to se može napraviti 400 metara kvadratnih nadzemne građevine i 1000 metara kvadratnih podzemne. To je izvrsna mogućnost za poljoprivredni elitni turizam s vilom i/ili restoranom te velikim skladištem za masline, vino i ostalo bilje...', napominje se u oglasu.

Otok Galešnjak u Pašmanskom kanalu jedan je od najprepoznatljivijih hrvatskih otočića, a Brightside ga je jednom uvrstio i na svoj popis 20 svjetskih čuda. Znanstvenici s Odjela za arheologiju Sveučilišta u Zadru 2019. su otkrili da su na njemu prije više od 7000 godina živjeli ljudi.

Vaša reakcija na temu