Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popis 50 najboljih hrvatskih majstora, obrtnika i poduzeća

Popis 50 najboljih hrvatskih majstora, obrtnika i poduzeća

Izabrali korisnici portala Trebam.hr

Slanjem besplatnog upita na Trebam.hr oni koji traže usluge brzo dobivaju više ponuda različitih izvođača koje mogu usporediti i odabrati najbolju. To je posebno korisno u vremenu rasta cijena jer ljudi točno znaju što će dobiti i koliko će platiti uslugu.

Nakon što je posao završen klijent ocjenjuje odabranog izvođača od 1 do 5, a Trebam.hr objavljuje sve ocjene na javno dostupnoj prezentacijskoj stranici izvođača. Najbolje ocijenjeni svake godine dobivaju nagradu 'Odabir klijenata', a najboljih 50 još dodatno nagradu Top 50.

Klijenti Trebam.hr ocijenili su više od 5000 obrtnika i ponuđača usluga. Ocjene su skupljene na jednom mjestu, tako da si tražitelji usluga mogu brzo stvoriti sliku o tome što mogu očekivati od izvođača i time si značajno olakšati odluku.

'Odlična usluga, isti dan ponuđeno mi je 5 potencijalnih izvođača, a s jednim je i odrađen posao. Prednost je što su u ponudi registrirani obrti s recenzijama, što daje određenu sigurnost kod odabira izvođača', kaže Vjeko Kos, jedan od klijenata Trebam.hr.

Pored osnovnih informacija o tvrtki, prosječnih ocjena, recenzija i osvojenih nagrada sada na Trebam.hr možete provjeriti i koliko brzo izvođač odgovara na upite. Izvođači koji u prosjeku kontaktiraju klijente unutar 24 sata od primitka upita sada imaju oznaku 'Brzo odgovara' na svojoj prezentacijskoj stranici.

Korisnici Trebam.hr na ovaj način štede vrijeme i novac te se smanjuje mogućnost da će biti razočarani uslugom.

'Jako sam zadovoljna radom agencije Trebam.hr čije usluge sam koristila dvaput. Prije 2 godine preporučeni soboslikar je vrlo brzo i kvalitetno sanirao poplavljeni strop i zidove kupaonice, dok je jučer majstor za klime kvalitetno obavio posao za koji sam upit poslala prekjučer', prezadovoljna je Snežana Kavazović.

Top listu pogledajte ovdje.

Vaša reakcija na temu