Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube: Kanal Ri Sever ukazala na bizarnost: 'Nasilnik uselio strane radnike, koristi prostorije u vlasništvu Državnih nekretnina'

Sever ukazala na bizarnost: 'Nasilnik uselio strane radnike, koristi prostorije u vlasništvu Državnih nekretnina'

Tvrdi da je riječ o istaknutoj sportskoj ličnosti

Maja Sever, predsjednica Sindikata novinara Hrvatske, izrazila je nezadovoljstvo zbog situacije koja se odvija u njenoj zgradi. Istaknula je kako je, bivši trener hrvatske reprezentacije - ne navodeći o kojem je točno riječ - kupio stan ondje te uselio brojne strane radnike te potom pojasnila u čemu je točno problem. 

Njenu objavu naslova 'O pravnoj državi i nekima koji misle da mogu raditi što žele' prenosimo u cijelosti:

'U našoj zgradi stan je kupio ugledni hrvatski sportaš (ispravak, kažu mi da bio trener repke). Poželjeli smo njemu i njegovoj obitelji toplu dobrodošlicu, on je uselio krevete na kat i mnogo stranih radnika. I njima smo poželjeli dobrodošlicu i pokušavamo im pomoći i olakšati boravak u vrlo lošim uvjetima koliko možemo. Ponavljam za ove koji slabije čitaju - stranim radnicima poželjeli smo dobrodošlicu.

Onda je ugledni gospodin (ne strani radnici, nego vlasnik stana - Hrvat) odlučio zauzeti prostoriju u dvorištu, koja nikada nije pripadala stanu koji je kupio, niti je korištena zadnjih 10 godina. On je priznao da zna da prostorije ne pripadaju stanu i nastavio radove. Prema jednoj verziji za kuhinju i sanitarni čvor za radnike, prema njegovoj verziji za njegove potrebe i da prespava kada je u Zagrebu.

Prostorije su u vlasništvu Republike Hrvatske kojima upravljaju Državne nekretnine. Obavijestili smo ih, zamolili da zaštite svoje prostorije. Danas su predstavnici Državnih nekretnina uglednog gospodina zatražili da preda ključ od prostorije, on je to odbio. Potvrdio je i službenicima da je svjestan da je u prostoriji bespravno, ali i dalje odbija dati ključ i nastavlja s namjerom da zauzme i uredi prostor za sebe.

Postoji službeni zapisnik i zapravo nemoć da se postupi po zakonu i da se nasilnika spriječi da zauzme državne nekretnine i koristi ih za svoje potrebe.'


Vaša reakcija na temu