Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press VELIKA VIJEST ZA MAKARSKU Konačno se ide u izgradnju školske dvorane OŠ oca Petra Perice

VELIKA VIJEST ZA MAKARSKU Konačno se ide u izgradnju školske dvorane OŠ oca Petra Perice

O dvorani se priča već dvadeset godina

Pred makarskim gradskim vijećnicima će se, na sjednici sljedećeg petka, naći Odluka kojom se gradonačelniku daje suglasnost za kupnju zemljišta potrebnog za izgradnju sportske dvorane OŠ oca Petra Perice.

Rezultat je to intenzivnih pregovora s privatnim vlasnicima zemljišta, koje je aktualna gradska vlast vodila protekle dvije godine.

'Znajući važnost ovog projekta za Makarsku i posebno za naše učenike, od prvog dana mandata smo krenuli u rješavanje i ponosan sam što smo, na kraju, uspjeli. Ovim putem želim posebno pohvaliti posvećenost djelatnika gradske uprave koji su sudjelovali u realizaciji', rekao je gradonačelnik Makarske, Zoran Paunović.

Odluku još trebaju potvrditi gradski vijećnici, ali gradonačelnik je uvjeren kako će biti jednoglasno podržana:

'Radi se o ulaganju u budućnost naše djece, koje su svi makarski politički akteri obećavali desetljećima, tako da sam siguran kako će ga unisono podržati', dodao je.

Ukupna cijena zemljišta je viša od 900 000 eura, a sredstva su, poručuje Paunović, osigurana rebalansom proračuna.

'Ovo je ključan preduvjet za modernizaciju škole te postizanje pedagoškog standarda kojem u ovom trenutku teži cijela Europa', zaključio je Paunović.

Vaša reakcija na temu