Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO: U Marjanskoj Skalinadi sudjelovali natjecatelji do pet do 88 godina!

FOTO/VIDEO: U Marjanskoj Skalinadi sudjelovali natjecatelji do pet do 88 godina!

Na stazi dugoj 1300 metara je ukupno 819 skala

U Splitu se održala 10. Marjanska Skalinada u organizaciji Maraton kluba Marjan. Start utrke je bio na Soluratu, cilj na Telegrinu, a na stazi dugoj 1300 metara je ukupno 819 skala. 

- Ove godine je sudjelovalo 156 sudionika. Zadovoljni smo s organizacijom ovogodišnje Marjanske Skalinade. Raspon godina natjecatelja je od pet do 88 i svi su veseli i zadovoljni - kazao je Mladen Levačić, član Maraton kluba Marjan. 

Priznao je da je sudionicima malo smetao jak vjetar, ali je većinu vremena puhao u leđa pa je nekima možda i pomogao da što prije stignu do cilja. 

Uskoro se očekuje proglašenje pobjednika. Medalje se dijele u starosnim kategorijama i trofeji u apsolutnoj konkurenciji za žene i muškarce.

Vaša reakcija na temu