Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVAN JURIĆ: Divim se Spallettiju, Napoli je savršena momčad

IVAN JURIĆ: Divim se Spallettiju, Napoli je savršena momčad

Trener Torina je najavio nastup Vlašića od prve minute

Torino u nedjelju u 15 sati u 27. kolu Serie A dočekuje na svom stadionu vodeći Napoli. Susret je najavio trener domaćina Ivan Jurić.

- Divim se Lucianu Spallettiju , odlično je posložio Napoli. Oni su savršena momčad. Otkada sam ja u Serie A, nije bilo bolje momčadi od ovog Napolija. Oni su već osigurali titulu, ali ne slažem se da mi nemamo što izgubiti. Bio bih oduševljen kada bi pobijedili Napoli, ali da bi to postigli, trebamo odigrati savršenu utakmicu. Moramo biti čvrsti straga i neumoljivi u napadu. Što se tiče ozljeda, fali nam Mirančuk i Karamoh. Umjesto Mirančuka će od prve minute krenuti Vlašić - izjavio je trener Torina Ivan Jurić.

Vaša reakcija na temu