Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONZUM GLOW RUN SPLIT 2024. Manje od tjedan dana do popularne noćne utrke

KONZUM GLOW RUN SPLIT 2024. Manje od tjedan dana do popularne noćne utrke

Rute su 5 ili 10 kilometara

U tijeku su završne prijave za jedinstvenu noćnu utrku Konzum Glow Run Split koja će se održati 28. rujna na splitskoj Rivi. Ova osma po redu svjetleća utrka, koju organizira Run Croatia s glavnim pokroviteljem Konzumom, ponovno će okupiti stotine trkača iz regije i šire koji će svojim sudjelovanjem obasjati splitske ulice neonskim bojama. Prijave su još uvijek otvorene na službenim stranicama runcroatia.hr i utrka.com.

Trkači mogu birati između dviju ruta – 5 ili 10 kilometara, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da se što prije prijave i osiguraju svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju koji povezuje sport, zajedništvo i zabavu s nezaboravnim vizualnim doživljajem.

'Svake godine nas iznenađuje entuzijazam i pozitivna energija koju trkači donose na splitske ulice. Ove godine pripremamo dodatne elemente koji će utrku učiniti nezaboravnom za sve sudionike. Vizualni i svjetlosni elementi doprinijet će jedinstvenoj atmosferi, a svaki trkač bit će dio događaja koji promiče zdrav život, sport i zajedništvo. Pozivamo sve, bez obzira na dob i kondiciju, da nam se pridruže i dožive posebnu energiju koju Split nudi', istaknuo je Sven Veronek iz tvrtke Run Croatia.

Organizatori su osigurali bogate startne pakete u kojima dolaze i svjetleće narukvice te službena majica utrke, kao i digitalno mjerenje vremena, okrjepu tijekom i nakon utrke te medicinsku pomoć ukoliko je potrebna. Svi trkači dobit će medalje, a oni najbrži će osvojiti pehare. Nakon utrke, sve sudionike i posjetitelje očekuje druženje na After Run Partyju. 

Pratite sve novosti o utrci putem Facebook profila i pridružite se najsvjetlijem sportskom događaju ove jeseni.

Vaša reakcija na temu