Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grad Kaštela nagradio policijsku službenicu Maju Tokić

Grad Kaštela nagradio policijsku službenicu Maju Tokić

'Preventivni projekti na kojima radim zajedno sa svojim kolegama dobivaju pohvale od strane obrazovnih ustanova što nam je jako bitno', kazala je nagrađena policajka

Povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila danas je u kaštelanskoj gradskoj upravi organiziran svečani prijem za najboljeg ovogodišnjeg kaštelanskog policajca. Odlukom kolega, titulu najbolje ponijela je Maja Tokić, dugogodišnja službenica Policijske postaje Kaštela.

Nagradu su joj uručili gradonačelnik Denis Ivanović i dogradonačelnica Jadranka Matok - Bosančić, a na prijemu je sudjelovao i Neno Gudelj načelnik Policijske postaje Kaštela.

Maja Tokić dugogodišnja je službenica Policijske postaje Kaštela koja je voditeljica poslova prevencije. Provodi preventivne projekte gdje se s djecom radi od vrtićke dobi kada im se govori o prometu i prometnim znakovima, pa do srednjoškolskog obrazovanja gdje se govori o ipak ozbiljnijim temama poput ovisnosti. Spona je između policije kao državne institucije, Grada i obrazovnih ustanova. Uz to, zajedno sa svojim kolegama obavlja i ostale policijske poslove, rekao je  načelnik Neno Gudelj.

- Zahvaljujem se na nagradi, načelniku koji me je predložili i gradu na suradnji. Zahvaljujem  se kolegama s kojima svakodnevno surađujem jer u ovom poslu je jako bitno tko vam čuva leđa. Kolegice koje rade policijski posao jednako su kvalitetne i ovo im može biti samo poticaj da i one jednog dana budu nominirane. Radim poslove prevencije u policijskoj postaji Kaštela i na taj dio sam posebno ponosna. Preventivni projekti na kojima radim zajedno sa svojim kolegama dobivaju pohvale od strane obrazovnih ustanova što nam je jako bitno - kazala je Maja Tokić.

Gradonačelnik Denis Ivanović uputio je čestitku policajki Maji te istaknuo izvrsnu suradnju Grada i policije.

Vaša reakcija na temu