Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nastavak odličnih rezultata splitskih hrvača

Nastavak odličnih rezultata splitskih hrvača

Nastupili su na Prvenstvu Hrvatske

Na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom za uzrast mlađih dječaka (U-13) u dvorani OŠ Iver u Sesvetskom Kraljevcu natjecala su se dva hrvača Hrvačkoga kluba Split. Na natjecanju je nastupilo ukupno 146 hrvača iz 22 kluba. 

Naš hrvač Duje Plazibat je u kategoriji do 49 kg u konkurenciji 23 hrvača s ukupno 5 pobjeda zauzeo 1. mjesto dok je naš drugi hrvač, Marijan Turić, u kategoriji do 59 kg u konkurenciji 13 hrvača s 3 pobjede i tijesnim porazom u finalu zauzeo 2. mjesto. 

Hrvače je na natjecanje vodio trener Tomislav Radanović koji je izrazito ponosan na ostvarene rezultate jer su oni produkt napornih treninga i sustavnoga rada u klubu. 

'Ovim putem pozivamo mlade da nam se pridruže na treninzima u hrvačkoj dvorani ŠC Bazeni Poljud', poručuju iz Hrvačkog kluba Split.

Vaša reakcija na temu