Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorene prijave za treći Dalmatia Šibenik Outodoor Festival!

Otvorene prijave za treći Dalmatia Šibenik Outodoor Festival!

Održava se u Rogoznici

Otvorene su prijave za treći Dalmatia Šibenik Outdoor Festival koji će se održati 21. i 22. rujna u Rogoznici! Ovaj festival sporta kojeg obožavaju djeca i rekreativci, domaći i stranci, nudi još bogatiji program u 2024. godini, koji se sastoji od čak 5 različitih natjecateljskih disciplina: Traila 5, 11 i 22 km, natjecanja u SUP-u, Kajacima te dvije nove discipline: Fitness izazova na otvorenom te Aquatlona Malog, Srednjeg i Velikog, za djecu i odrasle! Organizatori su vam pripremili i odličnu akciju pa do 1. svibnja možete kupiti kotizacije po sniženoj cijeni za čak 30 posto!

Otvorene su prijave za omiljeni sportski festival u županiji - Dalmatia Šibenik Outdoor Festival, koji se već treću godinu zaredom održava na drugoj lokaciji! Organizatori festivala TZ Šibensko-kninske županije i agencija Break a leg svake godine 'sele' festival na novu lokaciju, vodeći računa da podjednako zastupe i priobalna mjesta, i unutrašnjost županije.

Ovu godinu je tako na redu opet more - i to Rogoznica!

Na trećem DŠOF-u se možete natjecati u DŠOF Trailu 5, 11 ili 22 kilometra, SUP utrci, Kajak utrci, a uveli su i dvije nove natjecateljske discipline: DŠOF Fitness izazov te Aquatlon Mali, Srednji i Veliki, za djecu i odrasle.

- Dalmatia Šibenik Outdoor Festival je puno više od sportskog natjecanja. To je manifestacija koja okuplja zaljubljenike u aktivan način života koji uživaju provodeći vikend u prekrasnoj prirodi s obitelji i prijateljima, i pritom se dobro zabavljaju. Ovu godinu smo odabrali Rogoznicu, čija je površina, u većem dijelu, prekrivena borovom šumom, zbog čega je idealna za sportske aktivnosti na otvorenom! Plaža Lozica kao centralna lokacija našeg festivala idealna za održavanje natjecateljskih disciplina, ali i brojnih besplatnih radionica te popratnog sadržaja - poručuju organizatori festivala.

Osim natjecateljskih disciplina, na Dalmatia Šibenik Outdoor Festivalu vas očekuju i besplatne radione SUP-a, radionice joge, vođena tura brodom na obližnji otok Smokvicu, sportski poligoni za djecu, vođena biciklistička tura po prekrasnim rogozničkim biciklističkim stazama i drugi zanimljivi sadržaji.

- Prijave na treći DŠOF su otvorene, a za one najbrže koji žele osigurati svoje kotizacije na vrijeme, smo pripremili early bird startnine po čak 30 posto nižim cijenama! Ova akcija traje do 1. svibnja, stoga požurite na www.stotinka.hr po kotizacije za svoje natjecateljske discipline! - dodaju organizatori festivala.

Sve novosti vezane uz DŠOF pratite na službenoj Internet stranici TZ Šibensko-kninske županije https://www.dalmatiasibenik.hr/hr/dozivi/aktivni-odmor/21-i-22-rujna-2024-3-dalmatia-sibenik-outdoor-festival/ Facebook stranicama od TZ ŠKŽ https://web.facebook.com/croatia.sibenik i Break a leg https://web.facebook.com/profile.php?id=100066570460101 te njihovim Instagram profilima https://www.instagram.com/visit_dalmatiasibenik/ i https://www.instagram.com/breakaleg_agency/.

Vaša reakcija na temu