Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Paraatletičar Marin Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu

Paraatletičar Marin Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu

Očekuje ulazak u finale

Izniman napredak svake godine u svojoj sportskoj karijeri ima naš paraatletičar Marin Županović. Najbolje to potvrđuju njegovi rezultati ne samo na domaćoj, nego još i više na međunarodnoj sceni, a hrvatski će prvak i rekorder u bacanju koplja u kategoriji F54 uskoro imati priliku sudjelovati i na Svjetskom prvenstvu u japanskom Kobeu koji će se održati od 17. do 25. svibnja. 

Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

'Sretan sam i ponosan, ipak će to biti moje prvo Svjetsko prvenstvo. Izbornik je sastavio popis od deset reprezentativaca koji će 11. 5. putovati u Japan i jako je ugodno ugledati svoje ime među njima. Pripreme ćemo imati u Medulinu i to od 22. travnja do 3. svibnja. Mislim da je s moje strane realno očekivati ulazak u finale, a onda - što bude. Moj nastup u kvalifikacijama predviđen je za 24. 5. u jutarnjem terminu. 

Bit će mi prije svega bitno prilagoditi se na vremensku razliku, dobro se aklimatizirati i nadati se kako će sve proći u najboljem redu, prvenstveno bez ozljeda. U ovih mjesec dana mini-ciklusa maksimalno sam posvećen onome što me očekuje da bih na Svjetskom prvenstvu bio u optimalnoj formi. Na put ću ići s asistentom, ovaj puta bez trenera, zbog ograničenog broja pratećeg osoblja. Nažalost, tako je, no nastojat ću i to prevladati na najbolji način', poručio je Županović.

Vaša reakcija na temu