Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREDSTAVLJAMO KANDIDATE ZA NADZORNI ODBOR HAJDUKA: 'Mogu puno pomoći u procjeni i kontroli redovnog poslovanja, raznih transakcija, ugovora i drugih stavki'

PREDSTAVLJAMO KANDIDATE ZA NADZORNI ODBOR HAJDUKA: 'Mogu puno pomoći u procjeni i kontroli redovnog poslovanja, raznih transakcija, ugovora i drugih stavki'

'Strategija nam svima daje parametre, na osnovu toga ćemo donositi zaključke'

Dva dana prije izbora za Nadzorni odbor Hajduka, Goran Jujnović Lučić će proslaviti 36. rođendan. Rođen je u Makarskoj, no život ga je odveo u Zagreb gdje je diplomirao na Pravnom fakultetu, te danas ima svoje odvjetničko društvo.

- Već ranije sam razmišljao o kandidaturi za Nadzorni odbor, no sada je došla i prilika s Hajdučkom zajednicom, stvorila se pozitivna priča...Mislim da bi netko moje struke mogao imati mjesto u Nadzornom odboru s obzirom na procese koji su trenutno pokrenuti u klubu - rekao nam je Jujnović Lučić, a zatim dodao:

- Obitelj je reagirala na pozitivan način. Iznenadili su se, ali imam podršku prijatelja i obitelji. 

Je li vam Hajdučka zajednica pomogla da sagledate Hajduk kroz širi spektar?

- Omogućen nam je širi pogled i informiranje oko kluba, upoznali smo se s određenim stvarima. Puno bolje smo upoznati sa stanjem u klubu nego što je to bio slučaj prije. Raspolažemo s informacijama koje nisu dostupne u javnom prostoru. 

Kako bi Hajduk mogao profitirati vašim mogućim angažmanom?

- Moje profesionalno iskustvo je usko vezano uz trgovačko pravo i restrukturiranje poslovanja. S obzirom na funkciju nadzornika i postojeće odredbe Statuta, pravnik ili odvjetnik može puno pomoći u procjeni i kontroli redovnog poslovanja, raznih transakcija, ugovora i drugih stavki. 

Dolazite li često na utakmice?

- Dok sam bio u Makarskoj to je bilo češće, ali sada sam u Zagrebu, te dođem povremeno, ali pratim sva zbivanja i utakmice putem TV-a.

Koju utakmicu Hajduka pamtite u lijepom, a koju u ružnom sjećanju?

- Gorčinu su nam ostavili Gzira i Tobol. Osvajanje kupa prošle sezone je nešto što je dobro, stigao je trofej nakon devet godina. Nadam se da će u idućoj sezoni biti i bolje.

Kako gledate na trenutnu situaciju u klubu?

- Za sportski aspekt je mjerodavna struka, a što se tiče drugih stvari uprava radi dobar posao. Mislim da je klub stabilan i da je pozitivna priča.

Znači, zadovoljni ste radom aktualne uprave i predsjednika Jakobušića?

- Trenutna situacija ne daje razloga da budemo nezadovoljni.

Ako budete izabrani, na temelju čega ćete procjenjivati rad uprave?

- Strategija nam svima daje parametre i na osnovu toga ćemo donositi zaključke, naravno uz obveze propisane Statutom i ZTD-om. Strategija je ključan dokument za budućnost kluba,

Kako bi se opisali u tri riječi?

- Direktan, kreativan i optimističan - zaključio je Jujnović Lučić. 

Vaša reakcija na temu