Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TAEKWONDO Marjanovke najbolje u Turskoj

TAEKWONDO Marjanovke najbolje u Turskoj

Natjecalo se više od 1800 natjecatelja

Izvrsni su bili natjecatelji taekwondo kluba Marjan u Turskoj u Ankari na poprištu europskih multi igara. Iznimno jako natjecanje ugostilo je više od 1800 natjecatelja iz 285 klubova i/ili reprezentacija. Europske multi igre bile su ujedno i kvalifikacijsko natjecanje za ekstra kvote za plasmane na europska prvenstva u svim uzrasnim kategorijama.

Ženski dio Marjana bio je fenomenalan, nastupilo je sedam sportašica i svih sedam je stiglo do medalje odnosno do finala turnira. U ekipnom poretku seniorki, juniorki i kadetkinja Marjan je osvojio uvjerljivo prvo mjesto ispred 285 drugih klubova ili nacionalnih timova.

Marjan je na prvom mjestu ekipnog poretka s 597 bodova, drugi je Istanbul s 288 bodova, a treći Bešiktaš s 277 osvojenih bodova.

U pojedinačnom poretku zlatnu medalju osvojile su Marija Uglešić, Mariela Parčina i Petra Uglešić dok su srebrne Ana Lučić, Lana Graovac, Magdalena Matić i Klara Uglešić. Pored izborenih ekstra kvota za europska prvenstva sportašice Marjana osvojile su i veliki broj bodova za europske rang liste jer je turnir bio E2 razine u odnosu na ostale turnire koji su uglavnom bodovne vrijednost E1.

Vaša reakcija na temu