Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Tradicija i adrenalin na moru: 71. Splitova regata krstaša

Tradicija i adrenalin na moru: 71. Splitova regata krstaša

Započinje u petak, 21. lipnja

Ljubitelji mora, jedrenja i dobre zabave ponovno će imati priliku uživati u jednom od značajnijih nautičkih događanja na Jadranu. 71. Splitova regata krstaša, organizirana od strane Jedriličarskog kluba Split, obećava tri dana ispunjena uzbuđenjima i dobrom atmosferom. 

Regata započinje u petak, 21. lipnja, u 10 sati ispred Lučice. Jedriličari će se natjecati na ruti dugačkoj 34,5 nautičkih milja do Jelse na otoku Hvaru, gdje će im biti organiziran doček uz večeru u Restoranu 'Me & Mrs Jones'.

Subota je rezervirana za odmor i kulturu. Sudionici će imati priliku sudjelovati u razgledu Vinogradarske kolekcije u Pitvama, na 3 km udaljenosti te je planirano ići šetnjom.

Maksimalno je moguće organizirati 2 grupe po 20 osoba, a minimalno jedna grupa od 8 osoba. Ulaznica se plaća po povlaštenoj cijeni od 5 EUR na ulasku u muzej te se posjet odvija uz vođenje.

Nedjelja, 23. lipnja, rezervirana je za završnu etapu regate, koja kreće u 9 sati iz Jelse prema Splitu. Po završetku nadmetanja na moru, večer je predviđena za proglašenje pobjednika i podjelu nagrada, što će se održati u prostorijama Jedriličarskog kluba Split. Za jedriličare će se također organizirati i svečana večera zatvaranja regate.

Osim sportskih izazova, regata je prilika za istraživanje lokalne kulture i tradicije te uživanje u jedinstvenim događanjima koje je priredio organizator.

Za sve zaljubljenike u more i jedrenje, 71. Splitova regata krstaša neizostavan je događaj ovog ljeta.

Vaša reakcija na temu