Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Treća etapa utrke CRO Race kreće 29. rujna iz Sinja, cilj je u Primoštenu

Treća etapa utrke CRO Race kreće 29. rujna iz Sinja, cilj je u Primoštenu

Vozači se pozivaju na oprez, a ceste će biti zatvorene dok biciklisti ne prođu

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Treća etapa utrke kreće u četvrtak 29. rujna iz Sinja u 13.00 sati, cilj je u Primoštenu, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 16.45 i 17.06 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na trećoj etapi Sinj-Primošten vrijedit će 29. rujna od 12.30 do 17.30 sati na cestama Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije na ruti: Sinj-Brnaze-Split-Solin-Seget Donji-Maron-Rogoznica-Primošten-Grebaštica-Draga-Primošten. 

Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://bit.ly/3DTiY67.

Kids CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i treće izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 29. rujna od 12:00 sati u Primoštenu. Tako će i primoštenska djeca imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 2. listopada u Zagrebu.

Vaša reakcija na temu